Afyonkarahisar haber Haberleri

afyonkarahisar haber haberleri ve güncel afyonkarahisar haber gelişmeleri, afyonkarahisar haber ile ilgili tüm video, afyonkarahisar haber fotoğrafları ve afyonkarahisar haber haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Hava sıcaklığının artarak devam ettiği Afyonkarahisar’da termometreler 41 derecelere kadar çıktı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, Kocatepe Üniversitesi'ndeki topluluklar, SKS Daire...

Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Ataköy Deper Sultan Kuran Kursu 4-6 yaş ,7-10 yaş ve yetişkin kurslarının yıl sonu programı gerçekleştirildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçeye kurulacak olan lastik fabrikası inşaatında sona yaklaşıldığını kaydetti.

Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, 27 Mayıs Demokrasi Darbesi yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması gerçekleştirdi.

Afyon Haber

91'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan başarılarıyla ülkemizi gururlandıran Türk Hava Yolları (THY), İspanya’da ise 40. yılını kutluyor.

Afyon Haber

TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor ligde üst sıralarda bulunan Yen Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 yenerek puanını 33’e yükseltti.