1 gün önce Afyon Haber

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Hüdai Kaplıcalarında devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması gerektiğini vurguladı.

1 gün önce Afyon Haber

Azerbaycan'ın başkenti Bakü, İslam ülkelerinin ortak sofrasına ev sahipliği yaptı. Türkiye'den Afyonkarahisar'ın gastronomi alanında öne çıkan şefleri Hamza Kalkan ve Murat Başer, bu önemli etkinlikte ülkemizi temsil etti. Afyonkarahisar'ın zengin mutfak kültürü, İslam Devletleri Ortak Sofrası'nda sergilendi ve ziyaretçilerle misafirlere sunuldu.

1 gün önce Afyon Haber

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 2024 Motofest etkinliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekipleri tarafından sağlık taraması hizmetlerinde çocukların da ilgisini çeken etkinlikler yapılıyor.

1 gün önce Afyon Haber

Dünya Motokros Şampiyonası öncesi düzenlenen NG Afyon Motofest, adrenalin ve eğlencenin buluştuğu Türkiye’nin en büyük festivallerinden biri olarak ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

1 gün önce Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ilçeleri ziyaret etti. Kızılören, Başmakçı ve Evciler ilçelerinde yatırımları yerinde inceleyen Arslan vatandaşları da birbir dinledi. Arslan 'vatandaşlarımızın derdine derman olmak için sahadayız' dedi.

1 gün önce Afyon Haber

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz günlerde başlanan ayçiçeği hasadının devam ettiği belirtildi.

1 gün önce Afyon Haber

Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan hapis cezasıyla aranan 4 şahıs polis tarafından yakalandı.

1 gün önce Afyon Haber

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından köylerdeki vatandaşlara yönelik ‘Bitkisel Üretime Yönelik Desteklemeler’ hakkında bilgilendirme yapıldı.

1 gün önce Afyon Haber

Bu yıl 102’nci yıl dönümü gerçekleştirilen Büyük Taarruz kutlama programına yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı belirtildi.

1 gün önce Afyon Haber

Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni destekleme modeli ile Afyonkarahisar Tarımında Yeni dönem başlıyor.