Başmakçı’nın öğrencilerinden Çanakkale Zaferi’ne anlamlı anma Başmakçı’nın öğrencilerinden Çanakkale Zaferi’ne anlamlı anma

Kaymakam Duru, beraberindeki heyetle birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek İyilik Haftası’nın manevi değerini hatırlattı.

Ziyaretler sırasında esnaflara "İyilik Ayı Ramazan" adlı kitap hediye edildi. İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu da programın bir parçası olarak İyilik Haftası’nın önemi, mahiyeti ve bu özel hafta çerçevesinde düzenlenecek etkinlikler hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

Kaymakam Duru’ya bu anlamlı ziyaretlerde; Kaymakam Refiki Mücahit Çetin, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Pazar, İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ve Dinar Esnaf Odası Başkanı Sabrican Bekle eşlik etti.

Ziyaretler boyunca esnafların memnuniyetle karşıladığı bu etkinlik, toplumda iyilik ve dayanışma duygularını pekiştiren önemli bir adım olarak değerlendirildi.