Tbmm Haberleri

tbmm haberleri ve güncel tbmm gelişmeleri, tbmm ile ilgili tüm video, tbmm fotoğrafları ve tbmm haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmada “Selçuklu da bizimdir, Osmanlı da bizimdir, Cumhuriyet de bizimdir." dedi.

Afyon Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Zafer Haftası sebebi ile düzenlenecek programlara katılmak için Afyonkarahisar’a geliyor.

Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven Şuhut ilçesi ve  köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı TBMM’de ziyaret etti.

Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, TBMM Genel Kurulu’nda Afyonkarahisar’ın tarih, kültür ve gastronomisiyle ilgili konuşma yaparak ilimizi tanıttı.

Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven makam odasında ‘böcek ve gizli kamera var’ iddialarına ilişkin soru önergesi verdi.

Afyon Haber

Dar gelirli vatandaşların hayatını güçleştiren fahiş fiyat ve stokçuluğun engellenmesi için yeni yaptırımların gelmesi bekleniyor.

Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven “CHP’li başkan nepotizme erken başladı” diyerek Burcu Köksal'ı eleştirdi.

Afyon Haber

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Erzincan'da yaşanan felaket sonrası harekete geçerek TBMM'ye bir soru önergesi verdi. 

Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ankara çalışmaları kapsamında TBMM Meclis Başkanı Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti.

Afyon Haber

İYİ Parti Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar’ın Büyükşehir olması için ilk adımı...