Yurdunuseven, “22 yıdır olduğu gibi gücünü milletten alan bir davanın neferleri olarak her zaman ve her dönemde vatandaşlarımızla birlikteyiz” dedi.

Meclis yasama döneminin sona ermesinin ardından soluğu memleketi Afyonkarahisar’da alan Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ilçe ve köy ziyaretlerine Şuhut ilçesinden başladı. 

İlk olarak Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz’ı ziyaret eden Milletvekili Yurdunuseven, İl Genel Meclis Üyeleri ve Şuhut teşkilatı ile bir araya geldi.

Daha sonra sebze üretim ve ticaretinde önemli bir yere sahip olan milli mücadelenin başladığı Çakırözü köyüne giden Yurdunuseven’e İlçe Başkanı Harun Korkmaz, İGM üyeleri Ali Diren ve Mahmut Akkaya eşlik etti.
Köylülerin taleplerini dinleyen Yurdunuseven, istekleri tek tek not etti. 

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM
Geçtiğimiz günlerde orman yangınının meydana gelmesinin ardından havadan ve karadan müdahale edilerek kontrol altına alınan Şuhut Koçyatağı köyünde muhtar ve köylülerle buluşan Yurdunuseven, yangından dolayı geçmiş olsun dileklerini ileterek Orman İşletme Müdürü Mutlu Tepe ile telefonda görüştü. Bu tür yangınların yaşanmaması için Müdür Tepe’ye köylülerin taleplerini ileten Yurdunuseven yangında göstermiş oldukları üstün gayret ve çabadan dolayı ekibine teşekkür etti.

Şehit orman işçisi Mustafa Gürpınar'ın mezarı yaptırıldı Şehit orman işçisi Mustafa Gürpınar'ın mezarı yaptırıldı

Son olarak Dadak Köyünde köylülerle bir araya gelen Milletvekili Yurdunuseven, burada köylülerin yol genişletme taleplerini özel idare yetkilileriyle telefon görüşerek çözüme kavuşmasını istedi. 

Köy ziyaretlerinde konuşan Yurdunuseven, “Meclis tatile girer girmez soluğu memleketimiz ve seçim bölgemiz olan Afyonkarahisar’da aldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde köylerimize muazzam eserler kazandırdık. Şuhut ilçemizde çok güzel hizmetler aldı. Şuhutumuzun hem merkezi hemde köyleri adeta cazibe merkezi haline geldi. Bu hizmetleri yatırımları görmezden gelerek ‘halkın içine giremiyorsunuz, halkın derini dinlemiyorsunuz’ diyen sosyal medyadaki klavye şövalyelerinin ne dediği umurunuzda değil. Bu millet 22 yıldır hizmete, yatırıma destek veriyor. Biz her fırsatta halkımızın içindeyiz, köylümüzle iç içeyiz. Öyle hamasa nutuklarla değil vatandaşın sorununu yerinde çözüyor, derdiyle dertleniyor ve hiç durmadan hizmete devam ediyoruz. Biz kimsenin değil, yalnızca halkımızın sözünü dinler milletimize hizmet ederiz” diye konuştu.

Editör: GURBET TINAS