Afyoniljandarmakomutanlığı Haberleri

afyoniljandarmakomutanlığı haberleri ve güncel afyoniljandarmakomutanlığı gelişmeleri, afyoniljandarmakomutanlığı ile ilgili tüm video, afyoniljandarmakomutanlığı fotoğrafları ve afyoniljandarmakomutanlığı haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sandıklı ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda uyuşturucu suçundan aranan bir şahsı yakaladı. 

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan 3 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs kardeşine ait kimliği kullanırken Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yakalandı.   

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da jandarma ekibinin takibe aldığı tarihi eser kaçakçılarının kullandığı otomobilde, toprak çömlek içerisinde iki adet metal heykel ele geçirdi.   

Asayiş

Afyonkarahisar’da müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı.   

Afyon Haber

 Afyonkarahisar’da devriye gezen jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan ve Türkiye’de eşine ender rastlanan ‘Ebabil’ kuşu koruma altına alındı.   

Afyon Haber

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu.

Asayiş

Afyonkarahisar’da 6 ayrı suç kaydı bulunan ve 17 yıl 14 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonla...

Asayiş

Afyonkarahisar’da 8 yıl 1 ay 22 gün hapis cezası ile aranan şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında,...