Afyon Haber

Zaferin Sultanları Farklı Galibiyetle Yüz Güldürdü

Zaferin Sultanları, Karabük ekibini ağırladıkları maçı 3-0 kazanarak seyrine doyum olmayan bir performans sergiledi.

Abone Ol

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, hafta sonu oynanan Yüntaş - Karabük voleybol müsabakasını tribünden izleyerek Zaferin Sultanlarına destek verdi. Afyonkarahisar temsilcisi Yüntaş, evinde oynadığı maçta Karabük ekibini 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Karşılaşmanın setleri 25-16, 25-16 ve 25-16’lık sonuçlarla tamamlandı.

Yüntaş, maç boyunca sergilediği üstün performansla rakibine fırsat tanımadı. İlk seti rahat bir şekilde 25-16 kazanan Yüntaş, oyun disiplinini koruyarak ikinci sette de aynı skorla galip geldi. Üçüncü sette de oyun hakimiyetini elden bırakmayan Afyon ekibi, bu seti de 25-16’lık skorla kazanarak maçtan galibiyetle ayrıldı.

Başkan Burcu Köksal da Destek Verdi

Maçı tribünden izleyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal da, Yüntaş’ın galibiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Takımı tebrik eden Köksal, şehrin sporun her alanında başarıyı hedeflediğini belirterek, Yüntaş’ın elde ettiği bu zaferin kentin spordaki yükselişini pekiştirdiğini ifade etti. Başkan Köksal’ın destekleyici sözleri, taraftarlar arasında da büyük coşku yarattı.

Galibiyet sevincini sosyal medya hesabından da paylaşan Başkan Köksal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Zaferin Sultanları, sezona galibiyetle başladı!

🏐💜 Tüm takımımızı yürekten kutluyor, Afyonkarahisar’ımıza yaşattığınız bu gurur için teşekkür ediyoruz! 👏

Nice başarılarla şehrimizi gururlandırmaya devam edeceksiniz!

Tebrikler Zaferin Sultanları! 🌟"