Toplantıda konuşan Kasapoğlu, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda beslenebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kasapoğlu: "Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi bizim için çok önemli. Bu nedenle diyetisyenlerimiz ve gıda mühendislerimiz ile birlikte öğrencilerimizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için bir çalışma başlattık. Bu çalışma kapsamında, öğrencilerimizin beslenme alışkanlıklarını inceleyeceğiz ve onlara sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirme yapacağız. Ayrıca yemeklerin hijyenik bir ortamda tüketilmesi için çalışma arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyorlar, yapmaya da devam edeceklerdir" dedi.

Şuhut’ta üreticilere tarım destekleri anlatıldı Şuhut’ta üreticilere tarım destekleri anlatıldı

Toplantıda, yurtlarda kalan öğrencilerin beslenme alışkanlıkları ve yemekhanelerin kalitesi hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, öğrencilerin sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. >>İHA

Editör: İbrahim Artıç