Afyon'da Uluslararası Öğrencilerle Sıfır Atık'tan Yemekler Yapıldı Afyon'da Uluslararası Öğrencilerle Sıfır Atık'tan Yemekler Yapıldı

Açılış konuşmalarının ardından İl Müdürleri, kurum ve kuruluş temsilcileri sunumlarını gerçekleştirdi. Yapılan sunumlarda havza ölçekli yönetim planları, ulusal ve il su verimliliği planları, taşkın yönetim planları, içme kullanma suyu havza yönetim planları, içme suyu arıtma tesisleri durumu, şebeke kayıpları, modern sulama sisteminde kaydedilen gelişmeler, tarımsal faaliyetlerden kaynaklı su kirliliğinin önlenmesi, altyapı yatırımlarının değerlendirilmesi, içme suyu kalitesi ve insan sağlığı ile ilgili durum değerlendirmesi, taşkın ve sel baskınlarının önlenmesine yönelik alınan tedbirler, yer altı ve yer üstü su kullanım durumları ele alındı. Toplantı, Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Satuk Buğra Fındık’ın genel değerlendirme konuşmasının akabinde kurul üyeleri tarafından yapılan önerilerin istişare edilmesi ile son buldu.  >>İBRAHİM ARTIÇ