Gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar Şoförler Odası Başkanı İbrahim Karataş ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk'a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarette Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Mahmut Emin Birliktir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Elçi, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar ve İsa Kuş hazır bulundular.

"TOPLU TAŞIMA KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTURMALIYIZ"

Başkan Karataş Afyonkarahisar'da trafik sorununu çözmek adına şehirde toplu taşıma kültürünü oluşturmanın gerekli olduğunu vurgulayarak, kamuoyu oluşturmak için basının gücüne ihtiyaç olduğunu söyledi. Karataş, "Şehrimizdeki sorunların en başında maalesef trafik sorunu geliyor. Şoförler Odası olarak ekibimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmak adına gayret gösteriyoruz. Bilhassa özel araçlar şehir merkezinde trafik sorununa yol açıyor. Bizler toplu taşıma kültürünü biraz daha yaygın hale getirerek şehrimizdeki trafik sorununu çözebiliriz. Bu noktada kamuoyu oluşturmak adına da sizlerden ve şehrimizdeki basım mensuplarından destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"TRAFİK SORUNUNU HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

Başkan Artuk trafik sorununu çözmenin öncelikli bir misyon olduğunu söyleyerek, bu noktada Gazeteciler Cemiyeti olarak gerekli destekleri sağlayacaklarını ifade etti. Artuk, "Bugün şehirde turizm de olacaksa öncelikle trafik sorunu çözülerek olacak. Bugün şehirde sosyal yapı güçlenecekse de öncelikle trafik sorunu çözülerek olacak. İnşallah yerel yönetimler, valilik ve sahanın içinden olan sizlerle birlikte sorunlarımıza çözüm bulacağız. Bizler de basın olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ben de arkadaşlarım adına bunun sözünü sizlere verebilirim" dedi. >>İZZET IŞIK

#ilangovtr Basın No 76