AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Öztaş, yerel yönetimlerin en büyük destekçisinin basın olduğunu ifade etti

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimi, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı ağırladı. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde AGC Başkanı Önder Artuk, Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Elçi Mehmet Abdioğulları, Faruk Kılınç ve İsa Kuş iştirak etti.

“BAKANLIKLARA 12 PROJE SUNDUK”

Ziyarette konuşan ve Sandıklı Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Adnan Öztaş; "Seçim sürecinin ardından ilçemizin eksiklerinin tespiti ve giderilmesi noktasında projelerimiz vardı ancak ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri nedeniyle Sandıklı, bu süreçte en fazla etkilenen belediyelerden biri oldu. Ancak biz, elimizden gelen gayreti göstererek bu zorlu süreci atlatmayı hedefliyoruz. Bakanlıklara birçok proje sunduk ve bunların birçoğu onaylandı. Onaylanan projeler arasında mahalle kreşleri, kaplıca termal yolunun aydınlatılması, su dağıtım projeleri gibi önemli çalışmalar bulunuyor. Toplamda 12 bakanlığa proje sunduk ve vatandaşlara seçim döneminde taahhüt ettiğimiz projeler için başvurularımızı yaptık. Allah'ın izniyle, devletimiz, hükümetimiz ve belediyelerimizle birlikte bu süreci atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

“AMACIMIZ SANDIKLI HALKINA EN İYİ HİZMETİ VERMEK”

"Geçtiğimiz dönemde bir kamp düzenlendi ve burada bakanlarımızla istişarelerde bulunduk. Ülkemizde yüksek enflasyonla yaşamanın zorluklarını biliyoruz. Maliye Bakanımız, yılsonunda faizlerin düşeceğini ve bunun ekonomide canlanma yaratacağını taahhüt etti. Bu gelişmelerin belediyeler ve sanayiciler açısından olumlu yansımaları olacağını umuyorum. Sandıklı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve amacımız, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek" ifadelerini kullandı.

“GURBETÇİLER VE PATATES FESTİVALLERİ DÜZENLEYECEĞİZ”

"Sandıklı'da çeşitli festivaller düzenliyoruz. 9-11 Ağustos tarihlerinde bir Avrupa Festivali düzenleyeceğiz. Bu festivali, büyük bütçelerle değil, sponsor desteğiyle gerçekleştiriyoruz. Belediye bütçesinden ödeme yapmıyoruz. Ayrıca, 15 Eylül'de patatesle ilgili bir festival düzenleyeceğiz. Sandıklı'nın patatesi, tohum sektörü, tarım, hayvancılık, termal turizm ve teknolojik seracılık alanlarında bir numaralı ilçe olmasını hedefliyoruz. Bu alanlarda marka şehir haline gelmek için çalışıyoruz" dedi

“BASIN DESTEĞİ OLMADAN YEREL SİYASETÇİLERİN HİZMETLERİNİ ANLATMA ŞANSI YOK”

"Basının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Yerel siyasetçilerin basın desteği olmadan kendilerini ve yaptıkları hizmetleri anlatma şansı yok. Basının desteğiyle, Sandıklı ve Afyonkarahisar için daha hayırlı bir süreç olacağına inanıyorum. Haberlerin, yapılan işlerle ilgili objektif ve düzgün bir şekilde yapılması gerekiyor. İnşallah bu süreç, hepimiz için daha olumlu sonuçlar doğuracak" ifadelerine yer verdi.

Şuhut’ta üreticilere tarım destekleri anlatıldı Şuhut’ta üreticilere tarım destekleri anlatıldı

“AFYON BASINININ İLKESİ TARAFSIZLIKTIR”

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk’da gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’a teşekkür etti. Afyonkarahisar’da basın camiasının sorumluluk bilinciyle görev yaptığına değinen Artuk; kamu ile vatandaş arasında etik kurallar çerçevesinde doğru ve tarafsızlık ilkesiyle hizmet ettiğini dile getirdi.

Ziyaret sonunda Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş; belediye seralarında yetişen çiçekler ve kuruyemişlerden oluşan hediyelerle birlikte plaket takdim etti.

Editör: GURBET TINAS