Afyon Haber

Oyuncu Seçmeleri Başlıyor...

Afyonkarahisar Belediyesi, tiyatro sanatına ilgi duyan ve sahnede yer almak isteyenler için heyecan verici bir fırsat sunuyor.

Abone Ol

Belediye Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilecek olan Oyuncu Seçmeleri, 20 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Yeteneklerine güvenen ve kendini sahnede ifade etmek isteyen herkes, bu seçmelere başvurarak Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun parçası olma şansını yakalayacak.

KİMLER BAŞVURABİLİR?
Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncu seçmeleri, 18 yaş ve üzeri tüm katılımcılara açık olacak. Tiyatroya ilgi duyan, sahne performansını geliştirmek ve profesyonel bir tiyatro ekibiyle çalışmak isteyen herkes başvuru yapabilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ
Başvurular, afişte yer alan karekodu okutarak kolayca yapılabilecek. Seçmelere katılmak isteyen adayların, 18 Ekim 2024 Cuma gününe kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Başvurular sadece çevrimiçi olarak alınacak ve bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

SEÇME GÜNÜ’NDE NELER OLACAK?
Seçmeler, 20 Ekim 2024 Pazar günü 11:00-17:00 saatleri arasında Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleşecek. Adaylar, yeteneklerini ve sahne performanslarını jüri üyeleri karşısında sergileme fırsatı bulacaklar. 
Seçme sırasında adaylardan sahne yeteneklerini sergileyecekleri kısa bir oyun veya monolog hazırlamaları istenecek. Sahne hâkimiyeti, jest ve mimik kullanımı, diksiyon, doğaçlama becerisi gibi kriterler üzerinden değerlendirilecek adaylar, Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezon kadrosuna dâhil olma şansını elde edebilecek.


Karekodu okutarak çevrimiçi yapılabilecek başvurulara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://ecozum.afyon.bel.tr/WebBasvuru/tiyatro-basvuru