Otizmli Gençler Kampta Buluştu Otizmli Gençler Kampta Buluştu

Denizli'de okul öncesi öğretmenliği yapan  Aşkın Nur Taş, annesi ve 10 kişilik gönüllü ekibiyle "oyuncaksız çocuk kalmasın" projesi başlattı. Yaşadıkları kent ve çevresinde kırsal bölgelerde yaşayan çocuklara oyuncak götürmeyi hedefleyen grup, kendilerine katılacak yeni üyelerle birlikte daha fazla çocuğa ulaşma hayalleri kuruyor. 

Okul ziyaretleri sırasında çocuklara hediyelerini verdikten sonra onlarla aktiviteler de yapan grubun amacı denizli civarı yakın ve ihtiyaç sahibi okulların bonlara ulaşmasını sağlamak. Proje sorumlusu Aşkın Nur öğretmen, çıktıkları yolu şöyle özetledi:

"Denizlide okul öncesi öğretmeniyim annem Özlem Taş ile birlikte "oyuncaksız çocuk kalmasın "isimli bir proje başlattık. 10 kişilik bir ekibiz, hepimiz gönüllüyüz. Denizli civarı ve Denizli'ye yakın küçük köy okullarına giderek gönüllülerin bağışladığı oyuncakları çocuklara götürüyoruz ve ardından onlarla birlikte yaratıcı drama da yapıyoruz. Amacımız denizli civarı yakın ve ihtiyaç sahibi okulların bize ulaşması."

Editör: GURBET TINAS