Afyon Haber

Küçükkurt’un İlk Hedefi Trafik Sorununu Çözmek

HP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, öncelikli hedefinin şehrin trafik sorununu çözmek olduğunu söyledi.

Abone Ol

Küçükkurt’un İlk Hedefi Trafik Sorununu Çözmek

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, basın mensuplarıyla bir araya gelerek projelerinden bahsetti. MHP İl Başkanlığı tarafından organize edilen basın buluşmasında konuşan Küçükkurt, öncelikli hedefinin şehrin trafik sorununu çözmek olduğunu söyledi.

Bir termal otelde basınla buluşan Sezer Küçükkurt, kentin trafik sorunu ve getireceği çözümle ilgili şunları söyledi:

“Şehir içi ulaşımda öncelikli olarak yeni otopark alanları oluşturulacak. Vatandaşa aracını park edeceği alternatif yerler gösterildikten sonra yol kenarlarındaki araç parkları en az seviyeye çekilecek. İlk etapta Belediye Şehir Çarsısı arkasına 1200 araçlık otopark yapılacak. BAĞ-KUR binası alanı en geniş kapasitesiyle en kısa sürede hizmete açılacak. Bize malum olan diğer otopark alanlarında da acil şekilde çalışmalar yapılarak 7000 araçlık kapalı otopark alanı oluşturulacak. Uzun vadede şehir merkezindeki yoğunluğun şehrin çevresine yayılabilmesi için belli olan yol haritasına göre hareket edilecek.”