Fetö soruşturması kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı Maydonoz Döner işletmesine kayyum atanan yönetim TMSF’ye devredilmişti.  

Afyonkarahisar Belediyesi geleceğin liderlerini ağırladı Afyonkarahisar Belediyesi geleceğin liderlerini ağırladı

21 Şubat'ta yapılan operasyon ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilerek aralarında şirket sahiplerinin de olduğu toplam 126 kişiye tutuklama kararı verilirken, Fetö soruşturması kapsamında kayyuma devredilen şirketlere ait araçlar TMSF tarafından satışa çıkarıldı. TMSF, Maydonoz Döner'e ait 8 aracın satışı için ihale ilanı verirken, araçların toplam muhammen bedeli 21 milyon TL olarak belirledi.

 Satış ilanında ise iki adet Mercedes, iki adet BMW, iki adet Volvo, bir adet Renault Clio ve bir adet Fiat Egea marka araç yer alıyor.