Zafer Haberleri

zafer haberleri ve güncel zafer gelişmeleri, zafer ile ilgili tüm video, zafer fotoğrafları ve zafer haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar'da yaklaşık 100 motosikletli, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Büyük Taarruz emrinin verildiği Kocatepe Atatürk Anıtı’na 'Kocatepe Sürüşü' yaptı.

Afyon Haber

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Afyonkarahisarlı milli tekvandocu Meryem Betül Çavdar olimpiyat üçüncüsü oldu.

Afyon Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Afyon Haber

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Afyon Haber

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Afyonkarahisarlı milli tekvandocu Meryem Betül Çavdar olimpiyat üçüncüsü oldu.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediyesi Karayolları Parkı içinde Kırşehir Belediyesi Abdallar Müzik Topluluğu tarafından sergilenen performans ilgiyle izlendi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar ve Uşak'tan 60 sporcunun katılımıyla düzenlenen Judo Zafer Turnuvası, kıyasıya mücadeleler sonucu sona erdi.

Afyon Haber

Zafer Haftası kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantıda sivil toplum kuruluşlarının önemine...

Afyon Haber

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Zafer kutlama meajında "Hakkınızı ödemek ne mümkün?" diyerek ecdadımızı andı

Afyon Haber

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, "Afyonkarahisar’ın kurtuluşu, sadece bir kentin düşman işgalinden kurtarılması değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlük...

Afyon Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, "Afyonkarahisar’da kazanılan zafer, bağımsız Türk Devleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin fitilini ateşlemiştir." dedi.