Sinanpaşa Haberleri

sinanpaşa haberleri ve güncel sinanpaşa gelişmeleri, sinanpaşa ile ilgili tüm video, sinanpaşa fotoğrafları ve sinanpaşa haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar Sinanpasa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ekili olan brokoli ekili alanları inceleyerek, ürün kalite kontrolü yaptı.

Afyon Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa ilçesinde bulunan tarihi Sinan Paşa Camisi'nde cuma namazı sonrası pilav dağıtma geleneğini...

Afyon Haber

Sinanpaşa'da 200 dekarlık alanda brokoli yetiştiriciliği yapılıyor. Üretim kolaylığı ve pazar sıkıntısının olmaması brokoliyi cazip kılıyor.

Afyon Haber

 Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 20 yaşında bir gencin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Afyon Haber

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, 12 Mayıs Anneler Günü'nü unutulmaz kılmak için ilçede bulunan annelere ve anne adaylarına özel bir...

Afyon Haber

Afyonkarahisar'da bir kişi evini bastığı eski eşinin kocası ve annesini pompalı tüfekle kaçtı.

Afyon Haber

Sinanpaşa Belediye Başkanı MHP’li Tolga Yıldırım, İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı.

Afyon Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Belde Başkanı ve Başkan Adayı Eyüp Yakan, kasaba halkından destek istedi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Antalya karayolunda Sinanpaşa ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.