Orman Haberleri

orman haberleri ve güncel orman gelişmeleri, orman ile ilgili tüm video, orman fotoğrafları ve orman haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda güvenliği amacıyla gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde süt ve süt ürünleri üreten işletmeler denetlendi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Başmakçı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçeye bağlı köylerde toplantılar yaparak hayvancılık destekleme modellerini anlattılar.

Afyon Haber

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayvancılığı desteklemek ve sürdürebilirliğin devam etmesi adına gebe düve alımı gerçekleştirildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde ot ve çalıların bulunduğu alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlerin orman alana sıçramaması için yoğun çaba gösteriyor.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde doğa gezisine çıkan bir vatandaş ormanlık alanda havalandırdığı dron ile peri bacaları keşfetti.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürülürken, olayda bir evin bahçesinin de zarar gördüğü belirtildi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde çıkan arazi yangını itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucu ormanlık alana zarar gelmeden söndürüldü.

Afyon Haber

Başmakçı ve Bolvadin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce biçerdöverlerde dane ve sap kayıplarını en aza indirmek için biçerdöver kontrolleri devam...

Afyon Haber

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından meralarda kullanılmak üzere bin 80 kilogram korunga tohumu dağıtıldı.