Afyondinar Haberleri

afyondinar haberleri ve güncel afyondinar gelişmeleri, afyondinar ile ilgili tüm video, afyondinar fotoğrafları ve afyondinar haberleri Afyon Haber, Ana Haber Gazetesi, Karahisar Medya sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar'da 'Suriyeliler Meselesi' başlığı altında kurdukları WhatsApp grubu üzerinden yabancı uyrukluların iş yerlerini belirledikleri iddia edilen 11 kişi gözaltına alındı. 

Asayiş

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atan minibüste 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri tarafından 300 vatandaşa Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verilip, kadınların cep telefonları uygulama yüklendi.

Asayiş

Afyonkarahisar’da polis tarafından uyuşturucu maddeler ile yakalanan 3 kişiden biri çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeşilhüyük köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek desteklemeler ve bakanlığın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Asayiş

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde ikinci sıra park yaparak trafiği olumsuz etkileyen 23 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Asayiş

Afyonkarahisar’da polis tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada eroin ile birlikte değişik türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Asayiş

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kontrolden çıkaran şarampole yuvarlanan aracın şoförü içeresinde yolcu olarak bulunan şahıs yaralandı.

Asayiş

Afyonkarahisar’da kiracının ev sahibini öldürerek intihar ettiği olayın altından yasak aşk çıktı.

Asayiş

Afyonkarahisar'da bir kişi, tartıştığı ev sahibini silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Asayiş

Afyonkarahisar’da eski polis memurunun cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkarken, katil zanlısının 59 yaşındaki şahsı kafasına tek el ateş ederek öldürdüğünü...

Eğitim

Afyonkarahisar Dinar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bünyesinde devam eden akıl zeka oyunları eğitimi, çocukların ve gençlerin zihinsel becerilerini geliştirmeye...