Dazkırı’nın genç Belediye Başkanı Fatih Çiçek, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri yerinde inceledi. Belediye ekipleri, ilçede birçok noktada hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Başkan Çiçek, Dazkırı’yı daha güzel bir konuma getirmek amacıyla yoğun bir mesai harcadıklarını belirtti. Afyonkarahisar’ın Ege ve Akdeniz’e açılan kapısı olan Dazkırı’nın daha estetik ve işlevsel bir hale gelmesi için başlatılan projeler hız kesmeden devam ediyor.

İLÇENİN VİTRİNİ D320 KARAYOLU YENİLENİYOR

Başkan Çiçek, yaptığı paylaşımda ilçenin vitrini olan D320 karayolunda refüj ve dönel kavşakların altyapı çalışmalarının başladığını duyurdu. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, önümüzdeki yaz Dazkırı’da görsel bir şölen sunulması hedefleniyor. Çiçek paylaşımında, “İlçemizin vitrini olan D320 Karayolu’nun ilçemiz sınırlarındaki refüj ve dönel kavşaklarının altyapı çalışmalarını başlatarak önümüzdeki yaza görsel bir şölen sunmayı planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

102 öğrenci hafız oldu 102 öğrenci hafız oldu

Belediye ekipleri, Dazkırı’nın çeşitli noktalarında yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Başkan Çiçek, bu çalışmaların her aşamasını bizzat yerinde inceleyerek, projelerin planlandığı şekilde ilerlemesini sağlıyor.

Editör: GURBET TINAS