Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve kurumda görevli memur ile personellerle bir araya geldi. Toplantıda, eğitim çalışanları arasında bir aile kültürü oluşturmanın önemi vurgulandı.

Miraç Sünnetci, konuşmasında, “Kıymetli mesai arkadaşlarım, çalışma alanlarında aile kültürü kolay oluşturulan bir kavram değildir. Ancak geldiğim ilk günden bu yana müdürlüğümüzün tüm birimleriyle başlattığımız iletişim ortamı sayesinde bizler bir aile olduk. Mutluluklarımızı paylaştığımız gibi zor zamanlarımızda da birbirimizin acısına ortak olmayı bildik,” dedi.

Kilolarca uyuşturucu yakalandı Kilolarca uyuşturucu yakalandı

Eğitim camiasının dayanışmasının ve iş birliğinin önemine dikkat çeken Sünnetci, “Hep birlikte ortaya koyduğumuz başarılarımızın çevremize örnek teşkil etmesi bizleri gururlandırmaktadır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü istek ve taleplerinizi amirlerinize ve bizlere gönül rahatlığı ile dile getirebilirsiniz. Hepinize özverili çalışmalarınızdan ötürü teşekkürlerimi iletiyorum,” şeklinde konuştu.

Toplantı, İl Müdürü Miraç Sünnetci ve diğer kurum yöneticilerinin personelin dilek ve taleplerini dinlemesiyle sona erdi.

Editör: GURBET TINAS