“BASINLA  KOORDİNELİ ÇALIŞARAK HALKIMIZA DOĞRU BİLGİLERİ ULAŞTIRACAĞIZ”

Ziyaretler kapsamında Afyonkarahisar’daki kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetimini Gazeteciler Cemiyeti binasında ziyaret etti.

Afyonkarahisar’da görev yapan kamu kurumu müdürlerinden PTT Baş Müdürü Mehmet Örsdemir,  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, Meteoroloji Bölge Müdürü Mahmut Güneş, KOSKEP İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, OEPSAŞ İl Müdürü Yasemin Ercan, Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Murat Uslular, İl Defterdarı Mehmet Ar’ın aralarında bulunduğu heyet  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, kurum müdürlerini Sezer Küçükkurt, Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar ağırladı.

  “VERİLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN KURUMLARIMIZIN AÇIKLAMALARI DİKKATE ALINMALI”

 Ziyarette,  AGC Başkanlığı görevine seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun temennisinde bulunan kurum müdürleri, basının kamuoyunun bilgilendirme noktasında önemli bir konuma sahip olduğunu, basının güçlenmesi ve doğru verilerin aktarılması noktasında kurumlar ile işbirliğinin önemli olduğunu belirttiler. Afyon’da görev yapan kurum müdürleri olarak şehre hizmet getirilme noktasında AGC ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve her zaman destekçisi olduklarını belirttiler.

Sağlık müdürlüğü Motofest’te stant açtı Sağlık müdürlüğü Motofest’te stant açtı

 “HALKIMIZA DOĞRU BİLGİLERİ ULAŞTIRACAĞIZ”

 Gazetecilik mesleğinin temel görevlerinden birinin halka doğru ve tarafsız bilgileri aktarmak olduğunu ifade eden AGC Başkanı Önder Artuk, “Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak kamu kurumları ile koordineli bir şekilde çalışarak halkımıza doğru ve tarafsız haberi ulaştırmayı kendimize ilke edinmiş bir cemiyetiz.  Kamu kurumları ile basının koordinasyonu haber akışının sağlanması açısından oldukça önemli. Yeni dönemde kamu kurumlarımız ile oluşturacağımız haber grupları aracılığıyla doğru verileri vatandaşımızla paylaşmayı amaçlıyoruz.” dedi.

MUSİAD DERNEĞİDEN AGC’YE ZİYARET

MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Ercan İşlek, Yönetim Kurulu Üyeleri; Kemal Yılmaz, Mıstafa Ayvalı, Mevlüt Akkuş ve İzzet Gelişgen de AGC’yi ziyaret etti.

Ziyarette, MÜSİAD heyetini AGC yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk ve   yönetim kurulu üyeleri; Sezer Küçükkurt,  Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç ve Ali Osman Okşar ağırladı.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Başkanı Ercan İşlek, “Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Afyon basınının usta isimlerinden oluştuğunu ifade etti.

“TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ÜYEYİZ”

AGC Başkanı Önder Artuk ise şöyle konuştu:

“Basın etik ve ahlaki değerler çerçevesinde faaliyetlerini yürüterek topluma hizmet veren sivil toplum örgütlerinin başında geliyor. Gazeteciler Cemiyeti basın sektöründe yer alan gazetecilerin çatı kuruluşu olarak gazetecilerin hepsinin üye olduğu bir kurum. Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak çatı kuruluşumuz olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne üyeyiz.” dedi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ HEYETİNDEN AGC BAŞKANI ARTUK’A ZİYARET

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak seçilen Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerinin bir diğer ziyaretçisi CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve partililer oldu.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İl Başkan Yardımcıları; Sabri Durak ve Hasan Karadeniz, Dide Bolcal,  İl Sekreteri Nurullah Önder, il yönetim kurulu üyeleri; Seydi Akgöl, Bülent Çelik, Zafer Çolak, İl Bilişim Sorumlusu İrem Sönmez Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP heyetini ağırlayan Artuk’a AGC yönetim kurulu üyeleri; Sezer Küçükkurt,  Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar eşlik etti.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan basının demokrasilerdeki öneminin altını çizerek, “Basın demokrasilerde yasama, yürütme ve yargı erkinin yanında toplum adına görev yapan dördüncü kuvvet olarak vatandaşın istek ve taleplerini gündeme taşır.” dedi

“ARTUK’UN BAŞKANLIĞI BAŞARIYLA YERİNE GETİRECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK”

 CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, AGC yönetim kurulu başkanlığına seçilen Önder Artuk’u tebrik etti.  Erhan, “CHP olarak her zaman basınla bir arada olmayı önemsiyoruz. Birçok işi yerine getiren Önder Artuk’un Cemiyet Başkanlığını da layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yok. Her zaman basın emekçilerinin yanında olacağız. Basın’ın görevini layıkıyla yerine getirmesi basın emekçilerinin haklarını almaları için yanında olacağız. ”dedi.

 “BASIN ÇALIŞANI VE YÖNETİCİSİ İLE ÇOK BÜYÜK BİR CEMİYET”

  AGC yönetim kurulu başkanı Önder Artuk ise Gazeteciler Cemiyeti’nin sadece yönetim kurulu ve üyelerinden oluşan bir yapı olarak görülmemesi gerektiğini belirtti. Artuk, “Cemiyet başkanı olsam da cemiyetimizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yönetiyoruz. Afyon Gazeteciler Cemiyetimiz büyük bir cemiyet. Basın çalışanından işverenine matbaacısından dizgicisine muhabirinden editörüne kadar çok büyük bir cemiyet, bizde sizlerin desteği ile güzel işlere imza atacağımıza eminim ben bu yoğun gündeminizde bu nazik ziyareti gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN AGC’YE ZİYARET

AGC’yi ziyaret edenlerden biri de  Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç idi. Genç, Beşiktaşlılar Derneği olarak her zaman AGC’nin yanında olduklarını ifade etti.

 Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gürani Güzbey ve Dernek üyesi Mustafa Ünlü AGC Başkanı olarak seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AGC yönetim kurulu üyeleri; Sezer Küçükkurt,  Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar’da yer aldı.

“AGC’NİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçilen Önder Artuk ve yeni yönetime başarılar diledi. Genç, “Öncelikle Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini kutluyoruz hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz Beşiktaşlılar Derneği olarak her zaman Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” dedi.

“HASAN ARAT’I 30 AĞUSTOS’TA AFYON’DA DAVET ETTİK”

Ziyarette konuşan AGC Başkanı Önder Artuk, Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin çok güzel projelere imza attığını dile getirdi. Artuk, “Beşiktaşlılar Derneği Çavuşbaş Mahallesinde tarihi bir konağı  alarak restore ettirerek Beşiktaşlılar Derneği haline getirdi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ı Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Cemiyetinde ağırlayarak gerek Afyonkarahisar futbolu gerekse Afyonkarahisar’ın tanıtımı için büyük bir işe imza attılar. 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılar Derneği olarak Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat’ı ağırlayacaklar. Yine bu sene 26 Ağustos Zafer haftasında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat Başkanımızın katılımı ile Kocatepe büyük zafer yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. 120 yıllık tarihi olan mimar Eyüp Güngör’ün bize tahsis ettiği tarihi konağa başta gazeteciler olmak üzere tüm Afyonkarahisarlıları bekliyoruz.” dedi

Ziyaret, Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç’in  AGC Başkanı Önder Artuk’a özel tasarım olarak hazırladığı hediye takdimi ile sona erdi. 

Editör: GURBET TINAS