Bolvadin’e kazandırılacak olan TOKİ konutları projesinde önemli bir adım daha atıldı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, TOKİ Genel Müdürü M. Levent Sungur’u ziyaret ederek inşaat süreciyle ilgili detayları değerlendirdi.

Mart ayında ihalesi tamamlanan TOKİ projesinin en kısa sürede inşaatına başlanacağı belirtilirken, Belediye Başkanı Aynacı yaptığı açıklamada, Bolvadin halkının yıllardır beklediği bu önemli projeyi yakından takip ettiklerini ifade etti. Başkan Aynacı, “Artık inşaat başlama aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Bolvadinimize hayırlı, uğurlu olsun. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, milletvekilimize, ilçe başkanımıza ve TOKİ idaremize gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.

Afyonlu vatandaşların dikkatine: O caddede çalışma var! Afyonlu vatandaşların dikkatine: O caddede çalışma var!

Aynacı ayrıca Bolvadin’e değer katacak projelerin hız kesmeden süreceğini vurgulayarak, “Biz Bolvadinimizin hizmetkârıyız,” mesajını yineleyerek, ilçeye değer katacak projelerin hız kesmeden süreceğini ifade etti. TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması, hem bölge halkının yaşam kalitesini artıracak hem de bölgesel gelişime büyük katkı sağlayacak.