3 aile ferdi son yolculuklarına uğurlandı 3 aile ferdi son yolculuklarına uğurlandı

Hizmet kapasitesini artırmaya yönelik adımlar atmaya devam eden Bolvadin belediyesi, bu kapsamda bünyesine kazandırdığı yeni iş makinelerini kurban keserek kamuoyuna duyurdu. 
Belediye Başkanı Derviş Aynacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yeni araçlarımızla belediyemizin hizmet kapasitesini artırmayı ve vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Filomuza eklediğimiz bu araçlar, şehrimizin gelişimi için gerçekleştirilecek çeşitli projelerde etkin bir şekilde kullanılacak ve çalışmalarımıza büyük katkı sağlayacak. Daha güçlü bir Bolvadin için, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz,” dedi.

Başkan Aynacı yaptığı açıklamada ayrıca Yeni araçların toplam maliyeti yaklaşık 7 milyon Türk Lirası olup, ekskavatör 6 milyon 500 bin Türk Lirası, mibzer ve goble ise toplamda 500 bin Türk Lirası bedelle belediyemiz kaynaklarıyla ilçemize kazandırıldı. Bu yatırımlar sayesinde, belediyemizin hizmet kapasitesi artarken, Bolvadin halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet sunma imkânı elde edildiğini ifade etti.

Editör: GURBET TINAS