Geçtiğimiz hafta belediye başkanı Burcu Köksal‘ı makamında ziyaret ederek kulüplerin sorunları hakkında istişarelerde bulunan ASKB üyeleri hafta başında belediye başkan yardımcısı Ömer Yıldız’ı makamında ziyaret ederek kulüplerin Afyonkarahisar Belediyesi Spor Tesisleri’nden etkin bir biçimde faydalanabilmesi için taleplerini  ve tesislerde gördükleri eksikleri başkan yardımcısı Ömer Yıldız’a ilettiler.  Ziyarette konulan başkan yardımcısı Ömer Yıldız: “Sayın başkanımız Burcu Köksal’ın bu konuda talimatları var Afyonkarahisar sporu için Afyonkarahisar belediyesinin tüm imkanlarini elimizden geldiği kadar kulüplerimize sergilemeye çalışacağız” dedi. Ziyaret sonrası başkan yardımcısı Ömer YILDIZ'a Afyon Amatör Kulüpler Birliği isimli Forma hediye etti.

2025’te emekli olan en az yüzde 30 daha az maaş alacak 2025’te emekli olan en az yüzde 30 daha az maaş alacak

İKİNCİ GÖRÜŞME SELEK’LE YAPILDI

Toplantının ardından Afyonkarahisar belediyesi Gençlik ve Spor müdürlüğüne ziyarete giden heyet burada da belediye Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor hizmetleri müdürü İsmail Selek’i makamında ziyaret etti. Selek’e Spor kulüplerinin Afyonkarahisar Belediyesi Spor tesisleri‘nden faydalanması hususunda talepleri daha önce dilekçeyle ilettiklerini belirten ASKB yönetimi bu konuda kendilerine her zaman olumlu dönüş yapan spor hizmetleri müdürüne teşekkür ettiler. spor hizmetleri müdürü İsmail Selek‘te “Afyonkarahisar belediyesi olarak Spor kulüplerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

KARTAL: “DAHA İYİ BİR SEZON İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

ziyaretlerinin ardından değerlendirmede bulunan ASKB dönem Sözcüsü MAHMUT KARTAL: “ASKB olarak Bir araya geldiğimiz günden beri liglerin başlamasına kısa bir süre kalmasından kaynaklı spor tesislerinin kullanımı antrenman sahalarının kullanımı ve kulüplerimizin maddi manevi eksikleri konusunda bir an önce netice almak için kolları sıvadık gittiğimiz tüm kurumlarda yöneticilerimiz bizlere dinlediler ve ellerinden geleni yapacaklarını söz verdiler ASKB olarak bu yıl daha iyi bir sezon geçirmek için sezonun başından itibaren elimizden geleni yapacağız” dedi. >>FAHRİYA ÇIRACI

Editör: GURBET TINAS