Afyon Haber

Başkan Yavaş’tan TV3’e ziyaret

Bir dizi ziyaretler çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen kardeş şehir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayın hayatına hazırlanan TV3’ü ziyaret etti.

Abone Ol

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Kent Meclisi Başkanı Ahmet Akkent ve parti üyelerinin eşlik ettiği Başkan Yavaş’ı TV3 ortaklarından Sezer Küçükkurt, Önder Artuk, Mehmet Emin Güzbey ile medya çalışanları karşıladı. Basın mensupları ile tek tek tokalaşan Başkan Yavaş daha sonra kanal yöneticileri ile görüştü. Hazırlayacağı programlar ve haberlerle Afyonkarahisar’ın yeni yüzü olmayı hedefleyen TV3’e yayın hayatında başarılar dileyen Başkan Yavaş, kardeş şehir Ankara olarak Afyonkarahisar’a ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Basın gücünün önemine değinen Yavaş, Afyonkarahisar’ın da tarihi öneminden bahsederek konuşmasını tamamladı. 
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, kanal yöneticileri de duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Yavaş’a teşekkür etti. Daha sonra Başkan Yavaş, kanal yöneticilerinden Mehmet Emin Güzbey’in hazırlayıp sunduğu programa konuk oldu.