Afyon Haber

BAŞKAN DERVİŞ AYNACI'DAN ZAFER KALKINMA AJANSI'NA ZİYARET

Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kutlu Eser’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Başkan Derviş Aynacı, Genel Sekreter Kutlu Eser, İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Taylan Uygun ve Proje Uzmanı Sefa Çiman ile Bolvadin'de Zafer Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Abone Ol

Başkan Aynacı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Zafer Kalkınma Ajansı ile yürüttüğümüz projelerin geliştirilmesi ve yeni projelerimiz hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Bolvadin için güzel adımlar atmak adına gerekli yerlerle görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Genel Sekreter Kutlu Eser Bey’e ve ajans yetkililerine teşekkür ederim,” dedi. Bu görüşme, Bolvadin'in gelişimi ve projelerin daha hızlı ilerlemesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Başkan Aynacı, ilçenin kalkınması ve daha iyi hizmet sunulması için ajans ile iş birliğini güçlendireceklerini vurguladı. >>HÜDAYİ ACAR