Afyon Haber

Artuk şirketler grubu, Çakırköyspor’a sponsor oldu

Artuk Şirketler Grubu Afyonkarahisar’da Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çakırköyspor’a sponsor oldu.

Abone Ol

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Artuk Şirketler Grubu, Süper Amatör Lig’in başarılı ve iddialı takımlarından biri olan Çakırköyspor’a sponsor oldu. Sponsorluk anlaşması ise Çakırköyspor Kulüp Başkanı Selahattin Bayramoğlu ve Artuk Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Koray Gürbüz arasında imzalandı. Yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Çakırköyspor’un başarılı Kulüp Başkanı Selahattin Bayramoğlu: “Hedefimiz bu sene Süper Amatör Lig’de şampiyon olmak. Mevcut kadromuzun büyük bir kısmını koruduk, hatta takımımıza bu yıl birçok takviye de yaptık. Bugün de Afyonkarahisar’da son yıllarda yıldızı parlayan ve kendisinden övgü ile söz ettiren ilimizin önemli şirketlerinden Artuk Şirketler Grubu ile bir sponsorluk anlaşması yaptık. Takımımız artık daha güçlü. Bu sene inşallah yine şampiyon olacağız. Yapmış olduğumuz bu önemli sponsorluk anlaşmasının Artuk Şirketler Grubu ve Çakırköyspor’a hayırlı olmasını diliyorum. Buradan Artuk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

“ÜÇ YILDA İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADIK”

Bu yılda süper amatör ligde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Çakırköyspor’un başarılı Kulüp Başkanı Selahattin Bayramoğlu: “Güzel bir yönetim kurulu kadromuz var. Herkes işin içine girmiş durumda. Zaten birlik olmadan da başarı gelmiyor. Biliyorsunuz biz yaklaşık üç yıl önce kurulan bir kulübüz. Üç yılda iki şampiyonluk yaşadık. Bu yılda süper amatördeyiz. İyi bir kadro yapılanmasıyla bu senede ligde güzel bir mücadele vereceğiz. Takımdaki son durumdan biraz bahsedelim. Şu anda kadro yapılanmamız bitti. Biz yaklaşık olarak 2 ay önce transfer görüşmelerimize başlayıp kadromuzu şekillendirmiştik. Biraz erken başlanmanın avantajını yaşayacağız gibi duruyor. Çünkü yaklaşık bu 2 aylık süre zarfında 16 antrenman 7 hazırlık maçı yaptık. Lig’de bu yıl da hedefimiz şampiyonluk ”dedi.

“SON YILLARDA YILDIZI PARLAYAN BİR ŞİRKET”

Başkan Selahattin Bayramoğlu: “Bugün Artuk Şirketler Grubu ile bir sponsorluk anlaşmamız var. Biraz da bu konudan bahsetmek istiyorum.  Artuk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk Bey ile bizim dostluğumuz çok eski. Sağ olsun bizi kırmadı bu konuda da ve kulübümüze sponsor oldu. Önder Bey, her sosyal projede olduğu gibi spora da desteğini bizim aracılığımızla göstermiş oldu. Artuk Şirketler Grubu, zaten son yıllarda yıldızı parlayan bir şirket. O yüzden bu şekilde spora da destek vermesi açıkçası bizi mutlu etti. Bizim takımımıza destek veriyor olması ise ayrıca mutlu etti bizi. Önder Bey her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisi biliyorsunuz zaten özel okul sahibi. RSP Teknik Koleji’nde de öğrencilerinin her branşta sportif başarılarını her yıl görüyor ve duyuyoruz. O yüzden açıkçası bizim talebimize de duyarsız kalmayacağını düşünerek Önder Bey'e böyle bir teklifte bulunduk, kabul ettikleri için de teşekkür ederiz. Sponsorluk anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

“BAL LİGİ ZOR BİR LİG”

Sponsorlukların devamı noktasında da açıklamalarda bulunan Çakırköyspor Kulüp Başkanı Selahattin Bayramoğlu: “Sponsorluk noktasında elbette yeni planlarımız var. Bir üst Lig’e çıktığımız takdirde burası bambaşka bir dünya. Bir üst lig bal ligi. Bal ligi çok daha zor. Bunun için de bugünden zaten planlarımız var. Hatta biz kulübü kurduğumuz dönemde bal ligine çıktığımız takdirde ne yaparız diye düşündüğümüzde yani 3 yıl öncesinden aslında bunu planlıyorduk. Sponsorluk kısmını da o gün planlıyorduk. Bal ligine çıktığımız takdirde de benzer şekilde sponsorluk anlaşmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü bu liglerde bütçeler çok fazla”dedi.

“TRANSFER SÜRECİNDE FUTBOLCU KARAKTERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ”

Takım kadrosu ve bu yıl yapılan transferler hakkında da açıklamalar yapan Başkan Bayramoğlu: “Aslında geçen yıldan biz play off grubunda süper amatörün kadrosunu şekillendirirken ona göre takviyeler yapmaya çalıştık. Play off grubunda Ahmet Yasin Lüleci’yi kadromuza dahil etmiştik. Yine bünyemizde tuttuk. Oğuzhan Türk, Serdar Başpınar, Saruhan Dinç gibi hem kendi köylümüz olup hem de geçen yıllar kadromuzda olan aslında iskelet kadromuzu koruduk. Sonrasında ise Dişli Belediye'de geçen yıl oynayan Saadettin Arslan, Hadi Yücel, Lütfi Solak gibi isimleri takımımıza dahil ettik. Akabinde Şuhut Hisar Spor’da geçen yıl futbol oynamış İbrahim Şen dahil oldu aramıza. Yine Kocaöz Belediyespor'da oynayan Furkan Okcu, Abdullah Adam, Aziz Öncür bu sene yine bizle birlikte olacak. Yani takviyelerimizin hepsi de bu ligi bilen, kendini bu ligde ve Afyon amatöründe kanıtlamış kişiler. Ama biz transferlerimizi yaparken de öncelikle şuna dikkat ettik. Bizim için sadece futbol oynuyor olması önemli değil, karakterler de çok önemli. Açıkçası biz transferde bu konuya çok dikkat ettik. Oyuncularımızı seçerek transferlerimize dahil ettik. Çünkü bizim içimize dahil olacak, bu camiaya dahil olacak kişilerin dışarıda da bizi doğru temsil etmesi gerekiyor. Saha içerisinde de aynı şekilde buna çok dikkat ederek bir kadro oluşturmaya çalıştık” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ BİZİ HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI”

Taraftara da mesaj gönderen Başkan Selahattin Bayramoğlu: “Taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Biliyorsunuz biz aynı zamanda Afyon Kuzey Kale tribünün çekirdek kadrosunu Çakırköy'den oluşturduk. Yani tribüncülüğü bilen bir köyüz aslında. Bizim tribünlerimiz renkli oluyor. Taraftarlarımızın bizi şimdiye kadar yalnız bırakmadıkları gibi bu yılda yine yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Onlardan yine her zamanki desteklerini bekliyoruz ”dedi. >>HÜDAYİ ACAR