Afyon Haber

AK Parti'den "Şimdiden Hayırlı Olsun" Paylaşımı

AK Parti tarafından yakından takip edilen Banaz-Hocalar yolu iyileştirme çalışmaları için Kasım ayında ihaleye çıkılacak.

Abone Ol

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin’in yakından takip ettiği ve Afyonkarahisar’ın önemli ulaşım projelerinden biri olan Banaz-Hocalar yolu iyileştirme çalışmaları için Kasım ayında ihaleye çıkılacak.

Projenin hayata geçmesiyle birlikte bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor. Bu yol çalışması, Hocalar ilçesiyle birlikte Banaz ve Sandıklı arasında ulaşımı daha emniyetli bir duruma getirecek.

AK Parti Heyeti, projeye destek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve tüm yetkililere teşekkür ederek, bölge halkının taleplerine yanıt verdikleri için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin ve milletvekilleri Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven’in de projeyi yakından takip ettiklerini vurguladı.

ULAŞIMDA GÜVENLİK VE KONFOR SAĞLANACAK

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Banaz-Hocalar-Sandıklı hattında yaşayan vatandaşlar daha güvenli bir yolculuk yapabilecek. İhale sürecinin ardından hızla başlatılacak olan iyileştirme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor. Ulaşım altyapısına yönelik bu önemli yatırım, bölgenin ekonomik gelişimine de katkı sağlayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından desteklenen bu proje, Afyonkarahisar ve çevre ilçelerindeki yol standartlarını yükseltme hedeflerinin bir parçası olarak öne çıkıyor.

“KONU YAKIN TAKİBİMİZ ALTINDA”

AK Parti Milletvekili Hasan Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Banaz-Hocalar yolunun iyileştirilmesi çalışmasının uzun süredir yakından takip ettikleri bir proje olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Yakın takibimiz neticesinde Kasım ayında ihaleye çıkacak olan Banaz-Hocalar yolu iyileştirmesi şimdiden ilçemize hayırlı olsun. İnşallah bu kısım sonrasında Sandıklı-Hocalar arasında bulunan yolun da iyileştirilmesini sağlayarak, Banaz-Hocalar-Sandıklı arasında emniyetli ve güvenli bir yolculuk imkânını hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden ilçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

“BANAZ - HOCALAR - SANDIKLI ARASINDA EMNİYETLİ YOLCULUK İMKÂNINI SAĞLANACAK”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, yaptığı paylaşımda; “Yakın takibimiz neticesinde Kasım ayında ihaleye çıkacak olan Banaz - Hocalar yolu iyileştirmesi şimdiden ilçemize hayırlı olsun.  İnşallah bu kısım sonrasında Sandıklı - Hocalar arasında bulunan yolunda iyileştirilmesini sağlayarak, Banaz - Hocalar - Sandıklı arasında emniyetli ve güvenli yolculuk imkânını hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden ilçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu hayırlı hizmetin hayata geçmesinde büyük desteklerini gördüğümüz Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdülkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürümüz Sn. Ahmet Ahmet Gülşen ve tüm yetkililere hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” İfadelerine kullandı.

" KONFORLU ULAŞIMIN SAĞLANMASI ADINA ÖNEMLİ BİR ADIM ATIYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım; “AK Parti olarak, milletimizin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yakın takibimiz sonucunda Kasım ayında ihaleye çıkacak olan Banaz-Hocalar Yolu ile bölgemizde güvenli ve konforlu ulaşımın sağlanması adına önemli bir adım atıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun!” ifadelerine yer verdi.