Afyon Haber

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Özkaya Oyunu Kullandı

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda oyunu Afyonkarahisar Ticaret Borsası Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu’nda kullanan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya seçimin sükunetine dikkat çekti. Oy kullanma işleminin ardından konuşan Özkaya;

“Siyasi hayatımız her seferinde yeni bir olayla karşı karşıya geliyor. Cumhuriyet tarihi boyunca 1950’lerden beri bir seçim ilk defa ikinci tura kaldı. İkinci turda sadece iki aday var ve tek bir oy pusulası var. Katlanması çok kolay. Çok seri bir oy kullanma var. Hiçbir yığılma yok. Müthiş bir sükunet ve huzur var. Bu açıdan çok iyi. Sandığın dibinde oyları görüyorsunuz. Katılım az mı diye sorduğumuzda katılımın oldukça yoğun olduğunu görüyoruz. Şu an itibari ile önceki seçime göre bir tık daha fazla olduğunu söylediler. Buda güzel bir tecrübe. Milli iradenin eksiksiz yansıması. Gönlündeki adayına koşarak sevgiyle aşkla oy vermesi çok güzel bir şey. Eğer o oy verdiğiniz kişiye sevginiz varsa Allah aşkıyla koşa koşa gidiyorsunuz, geçenlerde birinin söylediği bir şey vardı zehir zıkkım olsun diye oy veriyorum demişti. Bizler dua ederek verdik. Sonuçta bütün milletimize hayırlı olsun. Akşam tahminimce saat 19:30’da seçimin büyük kısmı sonuçlanır. Bekleyip göreceğiz.”

“İki Kutlamayı Birlikte Yapacağız”

Oy kullanma işlemine gelinlik ve damatlıkla gelen çifti gören Ali Özkaya ;

“İnşallah çifte kutlama yapacağız. Çiftimizle aynı düşüncede olduğumu hissediyorum. İnşallah akşam çifte kutlamaları olur” dedi.