Ziyaret sırasında Başkan Hatice Özkan, derneğin faaliyet ve projelerine ilişkin bilgi verdi. Özkan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Birtan Erol’u, 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle ziyaret ettik. Ziyaretimize Başkan Yardımcımız Sema Hazer, yürütme kurulu üyelerimiz Hatice Demirdelen ve Ömer Özkan, ayrıca derneğimiz üyesi özel çocuklarımız da eşlik etti.”

Müdür Erol ile engellilere yönelik yapılabilecek çalışmaların ele alındığını belirten Özkan, “Oldukça verimli ve güzel bir ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Müdürümün ve tüm Emniyet Müdürlüğü çalışanlarının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında, özel çocuklar ve dernek üyelerinin samimi ilgisi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol tarafından da memnuniyetle karşılandı.






