Afyon Haber

Afyonkarahisarlı MasterChef Ayşe'ye Başkan Köksal'dan güzel teklif

Masterchef Türkiye 2024’te Afyonkarahisar’ı gururlandıran Ayşe Ekiz’e Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan sürpriz bir teklif geldi.

Abone Ol

Sultandağı İlçesi’ne bağlı Çukurcak Köyü’nde koyunlarını otlatırken çektiği yarışma başvuru videosu ile Masterchef 2024 jüri üyelerinin dikkatini çeken, eleme turlarından sonra asıl yarışmacılar arasına kalan Ayşe Ekiz, Afyonkarahisar’ın gururu oldu. 

BAŞKAN KÖKSAL’DAN SÜRPRİZ TEKLİF…
Hemşehrilerimiz, Ayşe Ekiz’in yarışmasının olduğu günlerde, yarışmanın yayınlandığı TV 8 ekranlarına kilitlendi. Kişiliği, karakteri ve dürüstlüğüyle tüm yarışmacıların ve jürinin saygısını kazanan Ayşe Ekiz, Masterchef 2024’ten ayrıldı. Ayşe Ekiz’e Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan sürpriz bir teklif geldi.

NE ZAMAN İSTERSE BAŞLAYABİLİR
Başkan Köksal, “Ayşe Ekiz, Afyonkarahisarımızı en iyi şekilde temsil etti. Kendini sürekli geliştiren, hata yapmaktan korkmayan Ayşe Ekiz’i, Belediyemiz bünyesindeki Gastronomi Birimimize davet ediyoruz. Ayşe Ekiz ne zaman isterse Gastronomi Birimimizde görev alabilir.” dedi.  

AYŞE EKİZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKTIR
Köksal, “UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı’na gastronomi alanında giren Afyonkarahisarımızın lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayşe Ekiz de gücümüze güç katacaktır.” şeklinde konuştu.